Samen leren, spelen en ontwikkelen.

Yoga, leuk!

11-02-2019
Afgelopen les vroeg ik aan de kinderen wat ze van kinderyoga vinden. "Leuk!" was een eenduidig antwoord. Maar wat is er dan zo leuk aan? Een paar uitspraken van de kinderen:

"Ik voel me veel sterker van binnen"
"Ik word er rustig van en voel me zelfstandiger en soepeler"
"Ik voel me blij als ik yoga doe"
"Iedereen uit mijn klas denkt dat yoga saai is, maar het is helemaal niet saai. De houdingen zijn fijn en we doen leuke creatieve opdrachten"
 


We zijn 2019 begonnen met een les over kracht.  De kracht van gedachtes, de kracht van liefde, de kracht van adem en de kracht van stilte.
Samen met Beer Grom hebben we het over boosheid gehad. Wat gebeurt er als je boos bent en degene op wie je boos bent reageert met vriendelijkheid en compassie. Van wie is die boosheid eigenlijk? En als die boosheid niet wordt geaccepteerd, maar er wel mag zijn, blijkt de boosheid vanzelf op te lossen.

 

De winter is in alle varianten voorbij gekomen met een sneeuwmassage en krachtige ademhalingsoefening. En uiteraard heeft cupido met zijn pijlen geschoten. Er zijn vele manieren van houden van, en van jezelf houden is daarin toch wel heel belangrijk.
Lijkt het jou ook leuk om mee te doen met kinderyoga, dan ben je van harte welkom elke maandag in het speellokaal. Na de krokusvakantie start een nieuw blok van 7 lessen tot aan de meivakantie.



Kinderen van 8-12 jaar krijgen 60 min les van 14.15-15.15 uur. Kosten 7-lessenkaart zijn €66,50.
Kinderen van 4-7 jaar krijgen 45 min. Les van 15.30-16.15 uur. Kosten 7-lessenkaart zijn €59,50.
Meer informatie vind je op de website www.oehoekinderyoga.nl

Namasté,

 Eline
 

Contactgegevens

Schroeder van der Kolklaan 1

3734 VH Den Dolder

basisschool@kameleondendolder.nl

030 225 85 66