De Kameleon daagt je uit om te ontwikkelen.

Welkom in de startgroep.

In Integraal Kindcentrum De Schilden is het vanaf schooljaar 2018-2019 mogelijk om vanaf 3-jarige leeftijd naar school te gaan. Wij gaan in samenwerking met Kind & Co onderwijs aanbieden in de startgroep. 

De startgroep is bedoeld om alvast te wennen aan de basisschool. We willen een doorgaande lijn bieden van peuter naar kleuter. De startgroep zal gedurende de ochtend samenwerken met de leerlingen uit de groepen 1-2: samen spelen in de themahoek, de huishoek of met het constructiemateriaal en uiteraard samen naar buiten gaan. 

Uw peuter is welkom om twee of drie ochtenden naar 'school' (oftewel de startgroep) te gaan. Uw kind wordt 's ochtends ontvangen op peutergroep 't Lokomotiefje. Van 9 tot 12 uur gaat uw peuter als activiteit naar de startgroep. Onder begeleiding van een leerkracht van basisschool De Kameleon spelen en leren de peuters en kleuters samen. 

Wilt u uw peuter aanmelden voor de startgroep, dan kan dat via peutergroep 't Lokomotiefje op www.kmnkindenco.nl. De tarieven voor de startgroep zijn gelijk aan de tarieven van peutergroep 't Lokomotiefje. Voor de kosten kunt u gebruik maken van de kinderopvangtoeslag, die u aanvraagt via de Belastingdienst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kind & Co of met Heidi van Wezel, via h.vanwezel@kameleondendolder.nl

De startgroep wordt op maandag, dinsdag en woensdag en begeleid door Nel van den Berg, en op donderdag en vrijdag door Corina Slooff-Metz.

Contactgegevens

Schroeder van der Kolklaan 1

3734 VH Den Dolder

basisschool@kameleondendolder.nl

030 225 85 66