De Kameleon daagt je uit om te ontwikkelen.





 

Kindercentra Midden Nederland Kind & Co

Kinderopvang is ons vak. Naast BSO bieden we ook opvang op kinderdagverblijven, peuteropvang en gastouderopvang. Alles wat we doen staat in dienst van de kinderen. Het welbevinden van kinderen staat centraal in onze dienstverlening.
Accommodatie, speelgoed, activiteiten en de professionele begeleiding: alles draagt bij aan de optimale ontwikkeling van uw kind.
Wij bieden aandacht, creativiteit en educatie passend bij de leeftijd.  Maar bovenal mag een kind zichzelf zijn en plezier hebben in een veilige omgeving.
 

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Spelonk?

De BSO ligt midden in een woonwijk van Den Dolder en is omgeven door bomen. De BSO bevindt zich in Brede School 'De Kameleon'. Naast de BSO zijn een sporthal en een aantal voetbalvelden waarvan gebruik gemaakt kan worden.
Niet alleen hebben wij in "De Kameleon" een BSO maar ook een VSO (Voor Schoolse opvang) en een TSO (Tussen Schoolse Opvang)
 

Wat biedt BSO Spelonk?

BSO Spelonk heeft een eigen ruimte binnen Brede School 'De Kameleon'. De vierjarigen maken tijdens het eten en drinken gebruik van de peuterspeelzaal. De kinderen van de bovenbouw maken gebruik van het theaterlokaal, een leslokaal, het speellokaal en het handenarbeidlokaal. Ook is er de beschikking over  een mooi buitenspeelterrein met uitdagende speeltoestellen. Knutselen, sporten, kleuren, uitrusten, toneelspelen: het kan allemaal bij BSO Spelonk. Tevens is er een ruimte om huiswerk te maken. In het bos kan naar hartenlust een hut worden gebouwd, geklauterd of een spel worden gespeeld. In de vakanties wordt er gewerkt met verschillende themaweken. Sinds kort hebben "De Kameleon" en BSO Spelonk gezamenlijke naschoolse activiteiten waaruit kinderen een keuze kunnen maken. 
 

Scholen

De kinderen van De Kameleon  kunnen op BSO Spelonk terecht.
 

Openingstijden

BSO: Maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 – 18.30 uur
Bij voldoende animo zal ook de woensdag en vrijdag open gaan
 

KDV Bosrijk

Wanneer u opvang wenst voor een jonger kindje dan de schoolgerechtigde leeftijd kunt terecht bij ons Kinderdagverblijf Bosrijk. Hier hebben wij de mogelijkheid opvang gte bieden voor kinderen vanaf 3 maanden t/m 4 jaar. Vele kinderen stromen vanuit ons dagverblijf door naar basisschool "De Kameleon".
Kinderen vanaf 3+ maken al kennis met  activiteiten ter voorbereiding op de basisschool.
 
Op onze locaties kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.
 
Voor vragen betreffende de opvang kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning, telefoonnummer 030 – 600 47 67.
 

Contactgegevens

Schroeder van der Kolklaan 1

3734 VH Den Dolder

basisschool@kameleondendolder.nl

030 225 85 66

Hallo allemaal wat fijn dat je er bent! Nee grapje! Deze week hebben we weer super veel leuke...