De Kameleon daagt je uit om te ontwikkelen.

Welkom in groep 8B.

Meester Arjan heeft vanaf midden groep 7 bij ons voor de klas gestaan hij blijft hier  tot het einde van groep 8. Nu zit ik in groep 8b. Een heel spannend jaar met de musical, maar onze meester helpt ons weer daarbij. Wij zijn een gezellige klas met veel plezier.
Onze meester die zegt niet dat als er iets goed gaat dan mogen jullie dit of dat, maar hij ziet het wel en daarom gaan we ook gewoon een keer als er tijd over is even naar buiten of een spelletje doen.

 

De samenwerking in groep 8b

In groep 8b kunnen we eigenlijk met iedereen uit de klas samenwerken. Dat komt doordat we om de zoveel weken de social shuffle doen dat is dat je de hele klas gaat shuffelen dus je gaat dan weer naar een andere plek. Daardoor kunnen we nu eigenlijk met iedereen samenwerken uit de hele klas. We werken in de klas met een stoplicht, dat stoplicht kan op rood, oranje en groen staan. Als het stoplicht op rood staat werk je zelfstandig als het stoplicht op oranje staat dan mag je samen fluisterend overleggen als het stoplicht op groen staat dan mag je hardop samenwerken maar dan ook mag het alsnog geen schreeuwen worden, maar dat is logisch toch?
 

De manier van werken in groep 8b

In groep 8b werken we zoals je nu wel weet met een stoplicht je weet nu als het goed is hoe dat stoplicht werkt dus dat hoef ik nu niet meer te vertellen als je het niet meer weet dan kan je even teruglezen. In onze klas is nu het record van met een rood stoplicht stil en zelfstandig werken, anderhalf uur dat vinden we allemaal best een prestatie. Het werken in de klas is nu wel echt heel fijn geworden en daarom heb ik nu eigenlijk elke week mijn werk af dat ik in die week moest doen. Dat is wel prettig want dan hoef ik in het weekend geen werk mee naar huis te nemen omdat mijn werk niet af was. Daarvoor denk ik en hoop dat ik nog een leuk schooljaar ga krijgen.
 
Geschreven door Jasper.

Contactgegevens

Schroeder van der Kolklaan 1

3734 VH Den Dolder

basisschool@kameleondendolder.nl

030 225 85 66