De Kameleon daagt je uit om te ontwikkelen.

Buurt-AED bij IKC De Schilden

10-05-2019
IKC De Schilden is een actie gestart om geld in te zamelen voor een AED in onze buurt. Hiermee vergroten we de overlevingskans van mensen die een hartstilstand krijgen, op school en in de buurt.

Een AED in de buurt is van levensbelang, want snel handelen bij een hartstilstand kan levens redden. Een AED is een apparaat dat met een schok het hart weer aan het pompen kan brengen bij een hartstilstand. Op school en in onze buurt hebben we geen AED die dag en nacht bereikbaar is. Dat moet veranderen,
vinden wij.

Elke week krijgen 300 mensen in Nederland buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Vaak totaal onverwachts, in of om het huis. Binnen 6 minuten reanimeren en een AED gebruiken, verhoogt de overlevingskans aanzienlijk. Een ambulance is er vaak niet op tijd. Met een BuurtAED maken wij de school en onze buurt dus veiliger.

Wij willen nog 1660 euro inzamelen. Met zijn allen moet dat lukken! Helpt u mee? Ga naar BuurtAED.nl en zoek naar de actie: IKC De Schilden. Elke bijdrage - groot of klein - is waardevol. De actie loopt tot 6 juni.

Contactgegevens

Schroeder van der Kolklaan 1

3734 VH Den Dolder

basisschool@kameleondendolder.nl

030 225 85 66